competition_info=""

logo

NEWSY

JEDZENIE I PIŁKA – PRZEPIS NA GASTRONOMICZNY SUKCES ARKADIUSZA MILIKA

Arkadiusz Milik zainwestował pieniądze zarobione na boisku. Napastnik SSC Napoli i reprezentacji Polski otworzy restaurację w Katowicach.

 

Milik postanowił pójść w gastronomię i... futbol. W jego lokalu jedzenie i piłka nożna mają się łączyć.

 

Napastnik otworzy lokal w Katowicach, gdzie spędził wiele lat, będąc piłkarzem miejscowego Rozwoju. Potem występował w Górniku Zabrze, a od 2013 roku występuje poza Polską. Był piłkarzem m.in. Ajaksu Amsterdam i Bayeru Leverkusen. Teraz gra w Napoli, gdzie zarabia na mocy kontraktu do 2021 roku około 2,5 mln euro rocznie.

 

Źródło: https://dziennikzachodni.pl/restauracja-arkadiusza-milika-w-galerii-libero-juz-otwarta-to-foodball-zdjecia-menu-ceny/ar/13696960

  • OCEŃ

REKLAMA

}